Geïntegreerd bij 15+ organisaties
4.5/5
imageimageimageimageimage
4.2/5
imageimageimageimage
5/5
imageimageimageimageimage
4.5/5
imageimageimageimageimage
4.8/5
imageimageimageimageimage

Ervaringwijzer voor E-learning

1. Voordelen van Ervaringwijzer bij E-learning 2. Waarom kwaliteit bij E-learning meten? 3. Voorbeeld van een onderzoek bij E-learning 4. Wat doe je met de resultaten van jouw kwaliteitsonderzoek bij E-learning

Voordelen van Ervaringwijzer bij E-learning

Bespaar tijd

Automatiseer alles

Integreer Ervaringwijzer in al jouw E-learning modules. Je verstuurt en verzamelt automatisch en meet kwaliteit terwijl jij je kan focussen op jouw eigen leeromgeving.

Direct inzicht

Per module en gebruiker

De resultaten zijn duidelijk en eenvoudig weergeven zodat je inzicht hebt per module. Kwaliteit op een gestructureerde manier voor alle onderdelen van jouw E-learning platform

Prettig werken

Visueel aantrekkelijk

Net als jouw platform hebben we bij Ervaringwijzer de focus gelegd op het visuele aspect zodat alles duidelijk, makkelijk en laagdrempelig is. De kwaliteit die jij gewend bent.

Waarom kwaliteit meten bij E-learning?

Het meten van de kwaliteit bij E-learning maakt dat je jouw platform nog beter kunt maken. De resultaten geven concrete verbeteringen die je kunt doorvoeren om jouw deelnemers beter te laten leren. Als aanbieder van E-learning is het lastig om in contact te komen met jouw deelnemers en hun persoonlijke verhaal te horen. Gelukkig kun je met de gepersonaliseerde vragenlijsten, passende verzendmethodes en slimme triggers van Ervaringwijzer al jouw deelnemers vragen. Het meten van kwaliteit bij E-learning helpt bij: • Het kwalitatief verbeteren van het e-learning materiaal • Betrokkenheid van deelnemers vergroten • Het succes en slaging van modules vergroten

Klik hier voor een voorbeeld van een volledige vragenlijst bij het e-learning.

Wat doe je met de resultaten van jouw kwaliteitsonderzoek bij E-learning

Je hebt een kwaliteitsonderzoek met Ervaringwijzer gedaan. Maar wat doe je dan met de resultaten? Het bevragen van feedback is belangrijk, maar iets doen met de resultaten is nóg belangrijker. Een kwaliteitsonderzoek kan feedback opleveren over de kwaliteit en effectiviteit van het cursusmateriaal, zoals de inhoud, presentatie en interactie. gebruik deze informatie voor het: • Ontwikkeling van toekomstige cursussen. • Inzicht te krijgen in het behoeften en verwachtingen van lerenden. • Vergelijken met andere e-learning programma’s • Het identificeren van sterke en zwakke punten Wil je meer tips ontvangen over verbetertrajecten? Laat het ons weten!

Succesverhalen

https://a.storyblok.com/f/201376/30x30/ac5185018c/image-8-4.svg

Kreeg 50% respons op 900 uitnodigingen

Ik heb twee keer een enquête uitgevoerd via Ervaringwijzer. Een onder 500 huishoudens en de ander onder 400 huishoudens. De vragen zijn makkelijk te maken en aan te passen. De resultaten zijn tussendoor goed in te zien en aan het eind kan ik goede conclusies trekken. Wat voor ons belangrijk is, is dat de privacy van de deelnemers aan de enquête geborgd is.

Annemarie van Rijsbergen, beleidsmedewerker Gemeente Houten
https://a.storyblok.com/f/201376/53x30/b58a65a7a6/dp_logo_rgb_wit_crop-2.svg

Starten cliëntparticipatie met Ervaringwijzer

In 2021 zijn we met Ervaringwijzer gaan werken. Ik ben heel tevreden, Ervaringwijzer is een gebruiksvriendelijke tool en er wordt proactief en snel met ons meegedacht.

Jolanda Spoelstra, projectleider Delft Support

Samen Wijzer Worden?