25+ taalhuizen, bibliotheken en scholen
4.5/5
imageimageimageimageimage
4.2/5
imageimageimageimage
5/5
imageimageimageimageimage
4.5/5
imageimageimageimageimage
4.8/5
imageimageimageimageimage

Ervaringwijzer in het onderwijs

1. Wat is Ervaringwijzer? 2. Waarom Ervaringwijzer in het onderwijs? 3. De voordelen van Ervaringwijzer in het onderwijs 4. Hoe gebruik je Ervaringwijzer 5. Veel gestelde vragen

Wat is Ervaringwijzer

Ervaringwijzer is het platform om onderzoeken mee te maken, versturen en resultaten van in te zien. Van vragenlijsten die studenten uitzetten voor hun studie tot aan onderzoeken die worden gehouden door de school zelf om continu te leren en verbeteren. Dankzij de vele slimme functionaliteiten zoals de bibliotheek, signaal management en respons voorspeller is het mogelijk om ieder onderzoek te ontwerpen. Bereik jouw doelgroep succesvol door de vele verzendopties en krijgt de hoogste en relevantste respons door personalisatie.

Waarom Ervaringwijzer in het onderwijs

De toepassingen van Ervaringwijzer zijn eindeloos dankzij de vele functionaliteiten. Onderwijs is een breed begrip en de onderzoeken die plaatsvinden in deze branche zijn divers. Zo zien wij dat studenten gebruik maken van Ervaringwijzer voor hun opdrachten waarbij zij een vragenlijst moeten opstellen en versturen. Terwijl wij bij docenten zien dat zij aan het eind van een curriculum Ervaringwijzer gebruiken om de tevredenheid en kwaliteit te meten. Naast (hoge)scholen en universiteiten zien wij ook veel toepassingen bij bibliotheken, taalhuizen en inburgeringstrajecten. Gebruik Ervaringwijzer voor deze soorten onderzoek in het onderwijs:

• Kwaliteitsonderzoek leerlingen • Kwaliteitsonderzoek ouders • Kwaliteitsonderzoek personeel • Tevredenheidsonderzoek leerlingen • Tevredenheidsonderzoek ouders • Tevredenheidsonderzoek personeel • Imago-onderzoek • Schooltijden onderzoek • Sociale veiligheid

De voordelen van Ervaringwijzer

De bibliotheek

Alle thema’s aanwezig

Doorzoek onze uitgebreide bibliotheek met bestaande onderzoeken. Kies voor een bewezen concept, verbeter het en maak het je eigen.

Omnichannel

Kies de beste methode

Kies de methode die past bij de belevingswereld van jouw doelgroep en behaal de hoogste en meest relevante respons, of dit nu digitaal, op papier of een combinatie hiervan is.

Personalisatie

Integreer jouw huisstijl

Vergroot de kans op respons door de uitstraling, de afzender en de tekst bij de uitnodiging te personaliseren in de complete huisstijl van de organisatie.

Visueel

Simpel en eenvoudig

Alles van Ervaringwijzer is visueel van de vragenlijst tot en met het dashboard per onderzoek.

Exporteer

In ieder format

Je kunt de data eenvoudig ontsluiten in diverse formats, van excel en CSV tot uitgebreide PDF’s die je makkelijk deelt met het management.

Kan ik mijn resultaten via een PDF exporteren?
Ja, met Ervaringwijzer kun je al jouw resultaten exporteren via een PDF, Excel of CSV bestand.


Zijn er al andere scholen die gebruik maken van Ervaringwijzer?

Ja, inmiddels maken er al meer dan 25+ onderwijs instellingen gebruik van Ervaringwijzer!


Kan ik Ervaringwijzer gebruiken voor een schoolscan?
Ja, met Ervaringwijzer kan je eenvoudig en betrouwbaar al jouw onderzoeken uitvoeren.


Kan ik de vragenlijst via een link sturen?
Ja, met Ervaringwijzer kies je de uitvraagmethode die past bij jouw doelgroep en behaal je de hoogst mogelijke respons.


Kan ik eerst gratis proberen?
Ja, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Succesverhalen

https://a.storyblok.com/f/201376/30x30/ac5185018c/image-8-4.svg

Kreeg 50% respons op 900 uitnodigingen

Ik heb twee keer een enquête uitgevoerd via Ervaringwijzer. Een onder 500 huishoudens en de ander onder 400 huishoudens. De vragen zijn makkelijk te maken en aan te passen. De resultaten zijn tussendoor goed in te zien en aan het eind kan ik goede conclusies trekken. Wat voor ons belangrijk is, is dat de privacy van de deelnemers aan de enquête geborgd is.

Annemarie van Rijsbergen, beleidsmedewerker Gemeente Houten
https://a.storyblok.com/f/201376/53x30/b58a65a7a6/dp_logo_rgb_wit_crop-2.svg

Starten cliëntparticipatie met Ervaringwijzer

In 2021 zijn we met Ervaringwijzer gaan werken. Ik ben heel tevreden, Ervaringwijzer is een gebruiksvriendelijke tool en er wordt proactief en snel met ons meegedacht.

Jolanda Spoelstra, projectleider Delft Support

Samen Wijzer Worden